Una quinzena de parades del mercat central oferiran 40 varietats de tapes la nit del dissabte 13 de setembre. Al matí del mateix dissabte hi haurà esmorzars de forquilla a la plaça Corsini. Callos de vedella, llonganissa amb fesols i truita de patates seran els protagonistes matinals d’aquestes propostes gastronòmiques.

Tot plegat formarà part de la sisena edició del Mercat de Nit. L’any passat s’hi van servir 8 mil racions.

La presidenta de Mercats de Tarragona, Montse Adan, ha explicat que la feina per aconseguir que aquesta cita de Santa Tecla sigui un èxit és majoritàriament dels paradistes.

Els paradistes asseguren que el Mercat de Nit serveix per donar a conèixer els seus productes i l’oferta de qualitat que tenen.

A partir de les 20.00 h i fins ben entrada la matinada, algunes parades del Mercat Central oferiran varietats de tapes i tastos gastronòmics.  

Els tastos estaran acompanyats per la música de Gemma Polo (20.00h, dins el Mercat Central), DJ Fer G (22.00h, dins el Mercat Central) i JL Deejay (00.00h, a Plaça Corsini), un cop el carilló hagi fet acte de presència de manera excepcional a mitjanit.

 Les parades participants aquest any al Mercat de Nit són Carnisseria Meritxell, Carnisseria Virgili, Nipo Sushi, Peix Tinet, La Selecta, Cal Jan, Albert Ribot, Cristobal Fruits Secs, Arrels, Pollastres Ignasi, Carns Bertran, Formatges Magda, Peixateria Herminio i Bar Colón. A més, l’OPP’92 Peix Blau de Tarragona i el GALP Costa Daurada repetiran un any més com a proposta convidada. L’entorn comercial del Mercat Central també podrà obrir dissabte de manera excepcional fins les 00.00h de la nit.

Novetat: esmorzars de forquilla a Corsini

La principal novetat de la jornada de dissabte son els esmorzars de forquilla que proposen els paradistes del Mercat Central durant el matí. A partir de les 10.00h, a la Plaça Corsini s’hi podran degustar callos de vedella de la Carnisseria Meritxell, un plat de llonganissa amb fesols de Bardolet Cansaladers i Carns Bertran, o fer una degustació de truita de patates de La Selecta.

A més, les parades Nipo Sushi, La Selecta i Albert Ribot oferiran servei de begudes a la plaça mentre que Dijeila serà l’encarregada de la selecció musical de 12.00h a 15.00h.

Els tiquets per als esmorzars es poden aconseguir a la parada de La Teca i la Meca del Mercat Central fins el 10/09 i a les parades participants a partir de llavors.

Sorteig per preparar l’espineta amb caragolins

Per últim, els paradistes del Mercat Central sortejaran 8 vals de compra de 25€ cadascun entre totes les persones que adquireixin una consumició a les parades de Nipo Sushi, La Selecta i Albert Ribot a la Plaça Corsini a dissabte al matí. Els vals podran ser bescanviats a les parades Pesca Salada Pitarch i Pesca Salada Balaguer del Mercat Central, les quals disposen de tots els ingredients necessaris per preparar una tradicional espineta amb caragolins aquestes festes.