El Gimnàstic de Tarragona i Umbro Iberia han arribat a un acord de col·laboració perquè l’emblemàtica marca de roba esportiva es converteixi en el nou espònsor tècnic de l’entitat grana durant les properes 4 temporades. Actualment, Umbro i el Gimnàstic de Tarragona estan ultimant els dissenys de les noves equipacions esportives per aquesta nova temporada 2021-2022.

El Gimnàstic de Tarragona, club poliesportiu degà de l’Estat, fundat el 1886, s’uneix amb una altra històrica marca esportiva global amb experiència en el sector des del 1924.

Aquest nou acord fins a la temporada 2024-2025 facilitarà que tots dos lluitin junts pels objectius esportius amb la màxima ambició des del primer partit. D’aquesta manera, la tradició i el bon fer de les dues parts, que sumen 232 anys d’història, s’associa a la il·lusió per seguir creixent junts.

Com a soci tècnic mundial exclusiu, Umbro equiparà el primer equip i a les diferents categories de futbol base del Nàstic, refermant així els valors i la metodologia dels equips en formació de l’entitat. La qualitat del producte d’Umbro, amb l’escut del Gimnàstic, es vestirà en els kits de competició i entrenament, així com en els conjunts de passeig, complements esportius i accessoris d’ús diari. Equipaments que estaran disponibles per als socis i aficionats mitjançant els canals de venda locals i globals.