Ha rebut el Pintxo d’Or, que distingeix al primer classificat de la iniciativa gastronòmica que organitza la Cambra de Comerç. Ha estat el restaurant més votat mitjançant l’APP oficial del primer dPintxos que s’ha celebrat a la ciutat aquests darrers dies.

El reconeixement, també als locals que han guanyat en cadascuna de les tres zones de Tarragona en què es distribuïa el mapa de participants, es van lliurar aquest dijous a la Sala d’Actes de la Cambra.

 

Així, el Pintxo de Plata a la millor creació gastronòmica de la Part Alta ha estat per La Cucafera. A la zona Centre el Pintxo de Plata se l’ha endut la Granja Quart d’Hora, mentre que al Serrallo el pintxo escollit pel públic ha estat el que s’ha servit a Cal Joan.  

El president de la Cambra, Albert Abelló, ha fet una valoració molt positiva del que ha estat el Tarragona dPintxos, tant per l’afluència de públic, l’alta qualitat de les propostes presentades i per la satisfacció general que ha despertat.