Els restaurants de la Part Alta superen amb escreix les previsions i reparteixen més de 10.500 racions en els cinc dies de sopars sota els focs.L’èxit assolit els fa pensar ja en una quarta edició d’aquesta iniciativa que es consolida com una oferta paral·lela i complementària a la mostra de castells artificials.Entre el passat dimecres i fins aquest diumenge, els set restaurants participants han atret unes prop de 1.100 persones diàries a l’espai gastronòmic habilitat al passeig de les Palmeres. Els locals afirmen que l’afluència ha estat molt superior a altres anys. Dissabte, fins i tot, van haver de preparar més plats dels previstos davant l’allau de persones. Han estat 35 propostes diferents a cinc euros per plat. Aquest cop, els sopars a la fresca estaran maridats amb vins de la DO Tarragona i també pels cocktails de Chartreuse. El president de l’Associació de Restaurants de la Part Alta, Ã?scar Garcia, diu que s’han vist desbordats i que ja pensen en una nova edició davant de l’èxit assolit. Explica que han arribat a fer curt per la gran afluència de públic.Tots els dies, a més, hi ha hagut activitats lúdiques i música, d’estils diferents, des de la salsa a l’electrònica.

Especial Dia de la Dona 02

Especial Dia de la Dona 03

Especial Dia de la Dona 04