En Comú Podem acompanya les treballadores de les llars d’infants municipals de Tarragona per denunciar la seva situació laboral. Fa anys que denuncien que viuen una situació de discriminació laboral.

La formació assegura que des del 2017, any en què les llars d’infants van passar a ser de gestió municipal, les treballadores subrogades han treballat sota el conveni estatal i no sota el conveni municipal.

Això provoca que unes professionals treballin 38 hores setmanals i les altres 35, però amb el mateix sou o també implica que les treballadores que estan sota el conveni municipal tenen gairebé quatre setmanes més de vacances.

Tot i que el procés està judicialitzat a l’espera de la resolució, les treballadores han dit prou i han decidit mobilitzar-se novament per reclamar al govern municipal que actuï davant el cas flagrant de discriminació laboral.

Des del grup municipal, mostren el seu suport a les reivindicacions de les treballadores municipals en la seva demanda d’equiparar i homogeneïtzar les condicions laborals i reclamen al govern que doni una solució àgil al conflicte.

Les treballadores han habilitat un formulari per recollir signatures i aquest mateix dijous instal·laran una carpa informativa al carrer Canyelles.

Altres notícies: