El ciclista del Team MP Group Erik Martorell ha quedat tercer a la Volta Ciclista a la Província de València Èlite-Sub23. El club de ciclisme tarragoní portava a sis corredors més, dels quals dos van poder acabar la Volta, tot i ser en una posició baixa a la classificació. Aquests van ser Adrià Tortosa i Pol Hervás. Per la seva banda, el corredor Fran Muñoz va patir una lesió greu a la mà. Amb aquesta prova, el Team MP Group tanca una temporada exitosa, amb un únic punt negre a la Copa d’Espanya.

El mànager de l’equip, Antonio Pineda, afirma a Tarragona Ràdio que el resultat aconseguit a la Volta a la província de València és positiu. Comenta que Martorell va acabar tercer a 16 segons del líder, el ciclista d’Alcanar i ex del club tarragoní Benjamín Prades. Pineda comenta que Fran Muñoz va intentar córrer a l’última etapa, però una lesió a la mà no li va permetre.

Es tanca una temporada amb bona nota

Amb aquesta prova, el club tanca una temporada que ha acabat amb bones sensacions per aquest tercer lloc a la classificació general. Tanmateix, van tenir problemes per aconseguir bons resultats a la Copa d’Espanya de pista. En aquest cas, i segons afirma Pineda, la Federació Catalana de Ciclisme els va fer la guitza emportant-se a corredors importants per a l’equip. El mànager posa una bona nota a la temporada.

La intenció de cara al futur de l’equip és la de continuar. Pineda diu que ha de parlar amb el president, Diego Boss, sobre com encaren un nou any ple d’incògnites. Des del club, volen que els dos corredors que han fet millor temporada, l’Erik Martorell i el Fran Muñoz, continuïn. Hauran d’estar pendents dels moviments que es poden donar de ciclistes i tornar a tirar de la base amb els que vagin pujant.

A la Volta Ciclista a València, el podi el va completar Mikel Retegi del Lizarte a set segons del líder.

Deixa un comentari

Al deixar un comentari accepto les condicicons detallades en la nostra política de privadesa

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *