Estudiants estrangers de Nàutica visiten el Port de Tarragona. L’Institut de Seguretat Pública de Catalunya ha organitzat una visita amb estudiants universitaris internacionals per explicar les principals funcions marítimes de la Policia Portuària del Port i de Mossos d’Esquadra de la Generalitat de Catalunya.

La trobada va tenir lloc el passat dia 20 de gener a les dependències de la Policia Portuària del Port de Tarragona. Una vintena d’alumnes del final de la carrera Nàutic-Militar procedents dels Emirats Àrabs Units, van poder escoltar, amb interès, les principals funcions d’aquest equip de seguretat.

El taller va ser programat per l’institut de Seguretat Pública de Catalunya (ISPC) i la visita va comptar amb representants de la Policia Marítima de Mossos d’Esquadra i de la Policia Portuària del Port. Tots dos cossos van explicar les funcions policials, cadascuna en el seu àmbit de competències i al finalitzar les explicacions van fer una visita a les embarcacions de seguretat més representatives per tal d’explicar-los-hi el funcionament dels sistemes de seguretat i ajuda a la navegació.

Després de les xerrades i explicacions que van tenir lloc a les dependències de la Policia Portuària de Port de Tarragona, els estudiants es van desplaçar fins al nou pantalà del Serrallo on estaven atracades les dues embarcacions dels equips de seguretat de Mossos i Policia Portuària. L’alumnat ha pogut adquirir coneixements i habilitats tècniques diferents però amb un denominador comú. Tots dos cossos policials han remarcat la importància de tenir clar l’objectiu de les seves tasques diàries.

Més notícies: