Viure el moment i no pensar més enllà de la propera jornada de lliga. Aquesta és la consigna del president del Nàstic, Josep Maria Andreu després de l’inici de rècord de l’equip on ha sumat 5 victòries sen 6 jornades i es manté líder invicte del grup 1 de 1a RFEF. En una entrevista a Tarragona Ràdio Josep Maria Andreu s’aferra a la màxima futbolística d’anar partit a partit i evita fixar un objectiu a llarg termini.

El president convida a viure i gaudir del moment i defuig parlar d’un altre objectiu que vagi més enllà de guanyar dissabte a la Ponferradina.

El president del Nàstic avala la feina de Dani Vidal al que considera l’artífex de la situació de rècord de l’equip en aquest inici de temporada.

Precisament dissabte a l’Anxo Carro, el tècnic tarragoní va guanyar la partida a Pedro Munitis, que l’anterior temporada va estar a l’òrbita del Nàstic com a possible recanvi d’Agné. Andreu té clar que l’aposta per Dani Vidal era la idònia perquè coneix el club a la perfecció. Andreu assenyala com a clau l’ambient que es respira al vestidor i el paper fonamental que cada futbolista té a l’equip, estiguin al camp o a la banqueta. Diu que tenien molt clar els jugadors que volien. El president del Nàstic fa una crida a omplir dissabte el Nou Estadi en el partit contra la Ponferradina. Conscient del que suposa que l’encontre sigui a les 4 de la tarda de dissabte, assegura que és el moment que l’afició vagi al camp. Si aquest s’omple amb 7 mil o 8 mil persones, l’equip serà imbatible, apunta Andreu. El president grana es va desplaçar dissabte a Lugo on va viure la cinquena victòria del Nàstic de la temporada.