La Guàrdia Urbana de Tarragona realitza un dispositiu especial per tal de prevenir i dispersar aquelles persones que realitzen botellons incomplint les ordenances municipals i les mesures sanitàries. Segons informa en un comunicat, es duen a terme rondes de vigilància i control per districtes.

· Al districte Llevant, es fan a l’ermita de la Salut, a la plataforma multifuncional del Miracle o a parcs i places de La Mora. També es fa un control a les platges.

· Al districte Nord es controla l’Oliva, el parc de la Muntanyeta – Pedrol, la zona del darrera del Centre Cívic de Sant Pere i Sant Pau i el Pont del Diable.

· Al districte Ponent es fan vigilàncies al polígon comercial Les Gavarres, entorn del parc de La Coma i parcs i places dels diferents barris.

· Al districte Eixample es vigila el parc de Tarragona 2 i el parc del Francolí.

· Al districte Centre es fan controls al Camp de Mart, Parc Saavedra, Cr. Josepa Massanes i pàrquing dissuasiu del Cementiri.

Des del final de l’estat d’alarma, s’han tramitat 123 denúncies, de les quals 78 han estat per consum i/o tinença d’estupefaents i 48 per consum d’alcohol.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *