La ciutat acull aquest desembre una de les propostes teatrals que va quedar suspesa per l’esfondrament del vestíbul del Teatre Tarragona, la temporada passada. Es tracta de la ‘Trilogia Shakespeare’, de la companyia Projecte Ingenu, amb el tarragoní Marc Chornet al capdavant i les obres ‘Vaig ser pròsper’, ‘Hamlet’ i ‘Romeu i Julieta’.

El pack de les tres obres es va començar a oferir en el marc de la celebració dels 5 anys de la companyia. I, més concretament, la revisió d’aquests tres shakespeares ofereix una panoràmica de l’evolució escènica i de llenguatge del grup teatral, segons el seu director, Marc Chornet.

Així doncs, divendres 3 de desembre, a les 20:30h, ‘Vaig ser pròsper’ mostrarà un viatge per la memòria i pels records d’un vell inspirats en ‘La Tempesta’, de Shakespeare. Dissabte 4 de desembre, a les 20:30h, oferiran una revisió molt humana de l’obra de Hamlet. I, finalment, diumenge 5 de desembre, a les 18h, serà el torn de Romeu i Julieta, una història d’amor més física i violenta.

‘Vaig ser pròsper’ és la més moderna de les tres i la que tindrà encara una gira al llarg del 2022. Les altres dues tancaran el seu recorregut a Tarragona, una fita que fa especial il·lusió a Chornet, ja que, concretament, ‘Romeu i Julieta’ va ser estrenada al mateix escenari on morirà, al Tarragona. El preu per espectacle és de 18€ i el pack de la trilogia costa 36€. Les entrades continuen disponibles al web entrades.tarragona.cat i a les taquilles del Teatre Tarragona en el seu horari habitual i durant les dues hores prèvies a l’espectacle.