La Fira de l’Oli torna aquest cap de setmana a la rambla Nova de Tarragona.Serà l’onzena edició d’aquesta mostra, una de les més populars i concorregudes de la ciutat. Després de la bona acollida de l’any passat, aquest cop la Fira també obrirà diumenge al matí. Al tram de les Teresianes s’instal·laran 25 estands, corresponents a 22 cooperatives de la Denominació d’Origen Siurana. Obriran portes divendres a la tarda però les degustacions es concentraran dissabte. Al matí, de 10 a dues del migdia hi haurà un esmorzar popular on es preveu repartir unes 1.300 racions. Els tiquets costaran dos euros i permetran tastar l’oli amb una llesca de pa, acompanyat amb botifarra blanca i negra.A la tarda, a l’estand d’Espimsa, es durà a terme un tast d’oli gràcies a la col·laboració d’El Panell de Tasts Oficials d’Olis Verges d’Oliva de Catalunya.El president del Consell Regulador de la DO Siurana, Francesc Prats, destaca l’oportunitat que la Fira suposa pels productors, ja que els facilita la comercialització.Els restaurants de la Part Alta, Serrallo i Tarragona Essència també oferiran tastos d’oli de la DO Siurana i menús elaborats amb aquest producte. Entre tots els que facin despesa a la Fira se sortejaran tres premis de 50, 30 i 20 litres d’oli.
La Fira de l’Oli torna aquest cap de setmana a la rambla Nova
