L’Agrifood Virtual Meeting 2020 se celebrarà el proper 30 de setembre i tindrà un marcat accent internacional amb la incorporació de la traducció simultània per a totes les persones assistents. Segons informa el Port de Tarragona, s’hi sumarà la presencia d’experts nacionals i internacionals de primer nivell en matèria de mercats de productes agroalimentaris.

Es tracta d’un seminari web gratuït amb un complet programa d’experts vinculats al sector. L’objectiu és tornar a connectar a tots els actors rellevants, reforçar les relacions comercials i intercanviar coneixements i informació sobre tots els aspectes tècnics que afecten el sector agroalimentari.

En l’Agrifood Virtual Meeting s’analitzaran aspectes tan rellevants com l’impacte de la COVID-19 en la producció mundial de carn i el seu impacte en l’economia mundial. En la taula rodona, on estaran les principals empreses productores i consumidores de pinso d’Espanya, s’analitzarà l’evolució del mercat local en relació amb la pandèmia.

A causa de l’impacte de la Covid-19, el Port de Tarragona ha decidit traslladar la 3a edició de l’Agrifood International Congress, presencial, als dies 6 i 7 de maig de 2021.