L’Associació Clotxa – Cuina d’Arrel Popular s’ha unit a la Coordinadora d’Entitats de Tarragona, la qual ja té més de 100 entitats i associacions integrants de diverses àrees. La Clotxa és una associació gastronòmica i sense ànim de lucre, que també treballa en la venda de proximitat.
El seu objectiu és reivindicar la cuina tradicional, fent un estudi i recerca antropològica de la manera de cuinar i explorant el territori per retrobar espècies i ingredients. També desenvoluparan una part pràctica que inclou l’ensenyament de la cuina tradicional amb tallers pràctics tradicionals. Tot això, per recuperar el patrimoni gastronòmic i generar consciència del que es menja.
Ángel Juárez, president de la CET, es mostra molt content amb la nova incorporació perquè diu que demostren “que la Coordinadora d’Entitats és viva, amb constant aprenentatge i creixement. Expressa que comptar amb aquesta entitat ajudarà a treballar en la cultura sostenible, la tradició i en l’impuls de la identitat del territori”.
Més notícies:
- L’Ajuntament sol·licitarà una subvenció a la Diputació per fer front als efectes de la Dana del novembre
- Dani Vidal: “El partit ens pot servir per donar un cop de puny sobre la taula”
- Un estudi de la URV conclou que menjar pasta millora els factors de risc metabòlic en comparació a altres carbohidrats
- Es produeix una fuita de nafta a les instal·lacions de Repsol sense afectacions a l’exterior segons l’empresa
- Substitueixen 60 llumeneres en alçada a l’avinguda Vidal i Barraquer i a les rotondes d’Andorra i Països Catalans