Els millors olis d’oliva de la DO Siurana atrauen a milers de tarragonins a la Rambla Nova, en la novena edició de la Fira de l’Oli. Els organitzadors han fet un balanç molt satisfactori i diuen que la crisi no s’ha notat en les vendes, que han estat superiors a les de l’edició anterior, en un primer balanç. Durant dos dies el tram de la Rambla comprés entre el carrer de la Unió i la estàtua dels Despullats, s’ha convertit en un autèntic mar de gent. La major afluència de públic s’ha produït la tarda d’aquest dissabte, tot coincidint amb els diversos tastos. Un dels moments més esperats, però, ha estat el tradicional esmorzar popular a base de pa de pagès sucat amb l’oli nou i acompanyat d’embotit, que es va fer el dissabte al matí. El president del consell regulador de la DO Siurana, Josep Baiges, ha destacat la gran afluència de públic i ha dit que la collita d’enguany és una de les millors en qualitat i quantitat dels últims set anys. A la fira, que tanca portes aquest dissabte a les nou de la nit, hi prenen part una vintena de cooperatives i ha estat organitzada pel Consell Regulador de la DO Siurana, l’Ajuntament de Tarragona i la Unió Agrària Cooperativa.
