Cloenda del treball fet durant tot el curs escolar en el marc de l’activitat de foment de la lectura ‘Lliga el conte i passa’l’, un projecte impulsat per la Biblioteca Municipal Pepita Ferrer i el Pla Educatiu d’Entorn en el qual hi ha participat més de 500 alumnes de llars d’infants i d’educació infantil d’escoles dels barris de Ponent. L’activitat consisteix a treballar un conte escollit per la Biblioteca Municipal Pepita Ferrer, el qual es llegeix i el seu missatge es treballa mitjançant diferents disciplines artístiques.

El llibre que s’ha treballat durant aquest curs escolar ha estat L’ovelleta que va venir a sopar, escrit per Steve Samallman i il·lustrat per Joelle Dreidemy. És un conte sobre les emocions que parla sobre valors com l’amistat, la solidaritat, la tendresa i l’empatia. Al llarg del curs s’han ofert dues sessions setmanals en les quals un conta contes ha explicat el conte escollit a les escoles i llars d’infants participants. Aquestes sessions han tingut lloc a la sala infantil de la Biblioteca Municipal Pepita Ferrer, un espai que s’ha decorat amb diversos elements referents al conte d’aquest curs.  

Un cop finalitzades totes les activitats en el marc d’aquest projecte, avui i demà els alumnes celebren la cloenda amb un acte ple de contes i música. L’acte de cloenda d’avui s’ha celebrat al Centre Cívic de Torreforta i demà, si no plou, es durà a terme a la Biblioteca Municipal Pepita Ferrer.  

Més notícies: