Amb motiu de la castanyada, l’equip del Què de Què ha volgut parlar amb algunes de les pastisseries que hi ha a la ciutat per saber, de primera mà, com estan vivint aquesta castanyada ja sense restriccions per la pandèmia sanitària del coronavirus.
La primera de les parades ha estat a Sant Pere i Sant Pau on la Pastisseria Montserrat ofereix una gran varietat. Hem parlat amb el seu propietari, amb Marc Margalef.
També hem fet parada amb la Botiga del Café on també estan preparats per oferir panellets a tota la població. Al Què de Què hem parlat amb la responsable de l’establiment, amb Rosa Maria Borràs.
També hem recollit les impressions d’Anna Soler, pastissera del Restaurant El Barquet, que va oferir una sessió de showcooking de panellets al Mercat Central de Tarragona.
Més continguts de Tarragona Ràdio:
- La Fira del Vi de Falset brinda per trenta anys d’història després de recuperar “l’orgull de ser viticultor i pagès”
- Tres mesos sense guanyar fora de casa (1-0)
- L’Ajuntament sol·licitarà una subvenció a la Diputació per fer front als efectes de la Dana del novembre
- Dani Vidal: “El partit ens pot servir per donar un cop de puny sobre la taula”
- Un estudi de la URV conclou que menjar pasta millora els factors de risc metabòlic en comparació a altres carbohidrats