Amb motiu de la castanyada, l’equip del Què de Què ha volgut parlar amb algunes de les pastisseries que hi ha a la ciutat per saber, de primera mà, com estan vivint aquesta castanyada ja sense restriccions per la pandèmia sanitària del coronavirus.
La primera de les parades ha estat a Sant Pere i Sant Pau on la Pastisseria Montserrat ofereix una gran varietat. Hem parlat amb el seu propietari, amb Marc Margalef.
També hem fet parada amb la Botiga del Café on també estan preparats per oferir panellets a tota la població. Al Què de Què hem parlat amb la responsable de l’establiment, amb Rosa Maria Borràs.
També hem recollit les impressions d’Anna Soler, pastissera del Restaurant El Barquet, que va oferir una sessió de showcooking de panellets al Mercat Central de Tarragona.
Més continguts de Tarragona Ràdio:
- Borja Rueda: “El Mundial de Surfski ens va deixar gust de bronze”
- Unió de Pagesos alerta d’una campanya de l’oli “nefasta” amb pèrdues d’entre el 40% i el 70% de la collita
- Les nuclears catalanes veuen més a prop seguir operant més enllà de la data de tancament arran de la petició d’Alamaraz
- Tarragona publica la primera guia de comerç intercultural de la ciutat al barri de Sant Salvador
- ‘Ponent al Carrer’ apropa les arts escèniques a Torreforta

