Amb motiu de la castanyada, l’equip del Què de Què ha volgut parlar amb algunes de les pastisseries que hi ha a la ciutat per saber, de primera mà, com estan vivint aquesta castanyada ja sense restriccions per la pandèmia sanitària del coronavirus.
La primera de les parades ha estat a Sant Pere i Sant Pau on la Pastisseria Montserrat ofereix una gran varietat. Hem parlat amb el seu propietari, amb Marc Margalef.
També hem fet parada amb la Botiga del Café on també estan preparats per oferir panellets a tota la població. Al Què de Què hem parlat amb la responsable de l’establiment, amb Rosa Maria Borràs.
També hem recollit les impressions d’Anna Soler, pastissera del Restaurant El Barquet, que va oferir una sessió de showcooking de panellets al Mercat Central de Tarragona.
Més continguts de Tarragona Ràdio:
- Els hotels tarragonins perden un 4,5% de clients a l’agost mentre Catalunya bat rècords
- Marc Montalvo: ‘El calendari que ve ara ha de ser una motivació extra’
- La Costa Daurada potencia la seva presència a la fira turística més important de França
- Els tarragonins Sodi queden en segon lloc al Sona9 i guanyen els premis Joventut i Verhami
- Els dies 24, 25 i 26 d’octubre tindrà lloc el 60 RallyRACC Catalunya–Costa Daurada