Tarragona recull 160 tones de residus impropis a les aigües de la ciutat. Precisament, per conscienciar sobre la situació actual i futura de l’aigua, EMATSA ha instal·lat a la Rambla Nova la mostra ‘Operació Agua’. Es pot visitar fins al 4 d’octubre.

L’exposició, que es troba al mig de la rambla entre la plaça Imperial Tarraco i el monument als castells, mostra el cicle de l’aigua i destaca la importància d’aquest bé escàs que s’ha de cuidar. Mitjançant uns panells informatius, la mostra dona consells per utilitzar de manera correcta l’aigua i les conseqüències d’abusar incorrectament d’aquest element.

El president de l’EMATSA, Jordi Fortuny, ha explicat que els residus com burilles, tovalloletes o bastonets de les orelles són els principals problemes que es troben al clavegueram abans de depurar l’aigua. Són elements que no s’han de llançar a l’inodor.

La campanya pretén que tots els vianants es trobin amb l’exposició al mig de la Rambla Nova per traslladar la importància de l’aigua i de la separació dels residus per cuidar el medi natural.

Més notícies:

Deixa un comentari

Al deixar un comentari accepto les condicicons detallades en la nostra política de privadesa

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *