El Club Vòlei Sant Pere i Sant Pau ha sumat una victòria treballada i important contra el CV San Roque per 3 sets a 2 i es col·loquen com a segons a la classificació del grup C de Superlliga Masculina 2. L’equip tarragoní rebia a un dels equips forts de la categoria i han estat a l’altura. El CV Sant Pere i Sant Pau arribava tercer al match i el rival segon. Amb la victòria, les posicions s’han intercanviat, tot i que empatats amb 19 punts.

Un partit molt igualat i que els cooperativistes han començat perdent. El primer set ha marxat fins al 31 a 33 final. Al segon, els locals han pogut guanyar per 25 a 23 per tornar a posar-se per darrere al marcador al tercer set amb un altre 23 a 25, però en aquest cas favorable al rival. El quart set se l’ha emportat l’equip tarragoní per 25 a 20 i el partit ha anat al tie-break. En ell, els locals han superat al rival per 15 a 10. L’entrenador del CV Sant Pere i Sant Pau, Vlado Stevovski, celebra la lluita del seu equip per guanyar el setè dels vuit partits jugats.

El pròxim partit serà contra el Sayre Décimas, el cuer del grup C de la Superlliga Masculina 2.