L'espectacle tindrà lloc aquest diumenge a les 18h, al Teatre Tarragona.

La formació tarragonina Estació Klezmer porta a l’escenari del Teatre Tarragona, aquest diumenge, el seu concert teatralitzat amb música jueva d’Europa de l’Est. Es tracta d’un espectacle que combina la cultura, la història i la gastronomia de l’Europa Oriental i que arriba en l’idioma original.

Moshe, supervivent de l’Holocaust i natural de Tessalònica, evoca l’experiència personal i col·lectiva amb el llenguatge més universal: la música. L’inici de l’espectacle és un petit però sentit homenatge als desaparegut actor Pau Gavaldà. L’autor del text és Francesc Valls-Calçada.

En el transcurs de l’espectacle, els vocalistes interpreten alguna cançó sefardita i algun fragment operístic. S’incorporen a la formació Josep Maria Tuset, en el paper de Moshe.

En aquesta ocasió, la coral L’Ancora, una de les entitats més antigues de Tarragona, participa amb alguns figurants. L’espectacle forma part del cicle KM0 de la programació dels Teatres de Tarragona. La funció es podrà veure al Teatre Tarragona aquest diumenge 28 de novembre a les 18 h. Les entrades ja estan a la venda a través de les taquilles del Teatre Tarragona així com a través del web entrades.tarragona.cat.

Deixa un comentari

Al deixar un comentari accepto les condicicons detallades en la nostra política de privadesa

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *