Una persona rebent la vacuna. Foto: ACN.
Una persona rebent la vacuna. Foto: ACN.

Les persones d’entre 40 i 44 anys ja poden demanar cita per vacunar-se. Salut obre aquesta franja, que se suma a la de 45-49 i que fa dies que està en marxa. Se’ls poden inocular les vacunes de Pfizer, Moderna o també la de Janssen. Fins el moment, al conjunt de Catalunya, s’ha administrat uns 5 milions de vacunes. Un 40% de la població ja té una primera dosi.

Les persones nascudes entre els anys 1977 i 1981 ja es poden vacunar contra la Covid-19. El Departament de Salut les ha incorporat a la llista de col·lectius convocats i per tant ja poden demanar hora a vacunacovidsalut.cat. Ho ha anunciat aquest dijous la secretària de Salut Pública, Carmen Cabezas. Al llarg de les properes setmanes, les persones d’aquesta franja d’edat rebran un missatge de text SMS que els redirigirà a una aplicació perquè puguin reservar hora, dia i lloc.

Cabezas ha fet una crida a vacunar-se. Recorda que la malaltia també afecta gent més jove i que a dia d’avui encara hi ha persones de 40 anys que estan ingressades a les UCI.

Salut recomana que si els horaris, els dies o els punts de vacunació ja estan plens, es torni a intentar durant els dies següents per comprovar noves disponibilitats.

Deixa un comentari

Al deixar un comentari accepto les condicicons detallades en la nostra política de privadesa

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *