COMUNICAT EXPEDICIÓ BROAD PEAK 15

Cadiach mostra el seu condol en nom dels membres de l’expedició al Broad Peak a la família i amics dels alpinistes catalans morts al Kirguizistan 
L’alpinista tarragoní ha mostrat des d’Islamabad (Pakistan) el seu més sentit condol als familiars i amics dels tres joves alpinistes catalans, un d’ells de Tarragona, que han mort al Kirguizistan, quan han estat sorpresos per un allau. 
Cadiach ha dit que “avui és un dia trist per la muntanya”. 
L’alpinista, que demà parteix amb la resta de l’equip cap a Skardu, afegeix des d’Islamabad que tots els integrants de l’expedició al Broad, Carles Figueras i Jordi Bosch ‘Barraca’, la metgessa Anna Pujol i el navarrès, Patxi Goñi, pensen avui amb els tres joves, i que els ‘portem al cor i en el nostre pensament de camí cap al Baltoro’.
També pensem avui, sobretot, amb els seus amics i famílies per les que ‘no trobem paraules per expressar-los els nostres sentiments per alleugerir-los la tristesa i el dolor en aquests moments tant durs i difícils.
Només el podem dir des de la distància ‘que pensem molt en ells i els enviem tota la força i coratge. I una forta abraçada!’.
També volen mostrar el seu suport al guies de la FEEC que anaven en l’expedició al Kirguizistan. A alguns d’ells els coneixem des de fa molts anys. Ells també ho deuen estar passant malament, i els hi volem també enviar tot el nostre condol i suport, des d’Islamabad.


https://www.feec.cat/noticia/moren-tres-membres-del-centre-de-tecnificacio-dalpinisme-de-catalunya-en-una-allau-a-kirguizistan/

Facebooktwitter

Deixa un comentari