EXPEDICIONS AL BROAD PEAK 2016

Broad (gatta)

1- Òscar Cadiach,  amb els dos alpinistes de l’agència alemanya ‘Summint Climb’ l’islandès ÁsgeirJónsson i l’australià Gilian Lee.

RaceTraker d’Òscar Cadiach

2- L’alpinista del ‘Club Alpino Ama Dablam’, el malagueny  Manuel González (Lolo) i el jove basc Jonatan García, de Barakaldo (Bizkaia, Euskadi).

3- El donostiarra Iñigo Castiñeyra Lertxundi.

RaceTraker d’Iñigo Castiñeyra

4- L’asturiana Rosa Fernández, que intentarà el Broad al costat de Javier Campos, càmera i multi aventurer andalús. Impulsor i ànima de la productora Tierras de Aventura.

5- El guia argentí Tomás Ceppi, que vol coronar el Broad amb un grup internacional format per dos noruecs, Benedicte Teigen Gude i Gaute Gude Teigen, l’alemany Stephan Mertesdorf i l’americà Ryan Waters.

Inreach de Tomas Ceppi

L’eslovè Ales Cesen (Piolet d’Or 2016) és també al Pakistan amb un parell de companys; Luka Lindic. Tenen el permís per escalar el Broad Peak, tot i que l’escalaran per escalfar de cara al seu principal objectiu que és intentar el sempre complicat i exigent Gasherbrum IV (7.925 m).

Desconeixem, de moment, si n’hi ha cap més. Seguim treballant per a esbrinar-ho. amb tot, sabem que hi ha grups amb permís doble per a pujar el K2 i el Broad. Veurem com van les coses.

Facebooktwitter

Deixa un comentari