Cadiach torna al Broad Peak a l’octubre i s’endurà la bandera del Nàstic al cim

Òscar Cadiach tornarà a intentar el Broad Peak el proper mes d’octubre i portarà la bandera del Nàstic al cim del seu 14è vuitmil. 

El president del Nàstic i de la SAD, Josep Maria Andreu i Òscar Cadiach al Nou Estadi
El president del Nàstic i de la SAD, Josep Maria Andreu i Òscar Cadiach al Nou Estadi

El Club Gimnàstic de Tarragona i l’alpinista tarragoní han signat un conveni de col·laboració de cara a la propera expedició del tarragoní a aquest cim de 8.047 m.

L’acord l’han rubricat aquest dimarts al migdia el president del club i de la SAD, Josep Maria Andreu i Cadiach a les instal·lacions del Nou Estadi.

Cadiach tornarà a aquesta muntanya del Pakistan el proper mes d’octubre, quan espera trobar millors condicions que les que el juliol i agost passat el van fer desistir en el seu intent.

Fruit de l’acord amb el Nàstic, l’alpinista portarà els emblemes granes, com la bandera i la bufanda, fins al cim d’aquest vuit mil del Karakorum i tota la imatge corporativa del Gimnàstic -com l’escut- en la indumentària de l’expedició, que es pot allargar uns cinquanta dies des de la seva partida a mitjans setembre.

Òscar Cadiach és un dels personatges que figuren al llibre dels 100 anys del “Nàstic”. De fet, va jugar en el Club de Bàsquet grana en diverses categories. Ja ha portat en alguna ocasió els emblemes granes al cim de les muntanyes, com ho va fer en una expedició el 2007 a l’Island Peak, al Nepal.

CADIACH BANDERA NÀSTIC ISLAND PEAK 2007

Andreu li ha lliurat els emblemes del club, així com el seu carnet de soci de quan jugada el 9.362. Pel president, l’essència del que representa Cadiach i el seu eslògan ‘sempre amunt’ coincideixen plenament amb l’esperit del club grana.

Cadiach ha dit que ho vol intentar a l’octubre, que està acabant d’enllestir els permisos per aprofitar una mena d’estiuet de Sant Martí que hi ha en aquesta època al Karakorum.

CADIACH CARNET SOCI

Aquest dimecres, coincidint amb el partit de Copa del Rei entre el Nàstic i el Numància (a les 19 hores) Cadiach serà present al Nou Estadi. Tots aquells socis i simpatitzants que ho vulguin podran col·laborar amb l’alpinista, que ha engegat una campanya de micromecenatge per a poder finançar part de l’expedició.

Facebooktwitter

Deixa un comentari