Nou intent de Cadiach al Broad, i primer cim de 2017 de Rupert Arnold

Òscar Cadiach tornarà a pujar cap als camps d’altura del Broad Peak aquesta setmana. L’equip ja ha recuperat forces al camp base i estan animats després de que els austríacs de Rupert Arnold Hauer hagin fet cim aquest dimarts.

P9370417

Cadiach ha col·laborat amb aquesta expedició, cedint-los les cordes fixes que tenia en un dipòsit que l’any passat va deixar al camp 3, i també deixant-los les tendes parades a 7.200 metres.

broad peak MONTAIN

En una trucada al Pont de Mahoma de Tarragona Ràdio, Cadiach ha dit que és molt bona senyal que aquests alpinistes amics hagin fet cim, diu que ell ‘està molt bé’ i engrescat per un nou intent.

Al camp base hi ha també una expedició d’americans que acaben d’arribar aquesta setmana i que es podrien afegir a l’intent.

Diu Cadiach que la ruta està ‘més o menys segura al coll’, com s’ha demostrat avui, i que en els propers dies tornaran a tirar cap amunt (ja concretarem la data).

oscar cadiach broad 2 2016 622

Cadiach fa cordada amb Mohammed Ali ‘Sadpara’ i el suís, Toni Spirig. El company turc, Tunc Findik i els dos austríacs, Michael Hrobath i Heinz Hödl es van retirar ja dissabte cap al camp base. L’equip s’ha reunificat al base i encararan ara novament l’atac junts en els propers dies.

oscar cadiach broad 2 2016 660

Buscaran sinergies amb un equip d’americans que també tenen entre els seus objectius el Broad Peak aquests dies.

Facebooktwitter

Deixa un comentari