El Pont de Mahoma 129: Des de la platja de l’Arrabassada i la Savinosa

El Pont de Mahoma 129: Tradicionalment, engeguem la temporada d’estiu del programa d’alpinisme, muntanya i escaldada des d’alguna platja. Sempre ho diem, les referències dels cims, es prenen des del nivell del mar. També és el lloc on neixen molts dels somnis que després ens portaran a les grans muntanyes. Fem el programa des de les roques de la Savinosa, a tocar de la platja de l’Arrabassada. Us explicarem com era la vida fa ja algunes dècades en aquest antic preventori, i també la pròpia platja. Hem conegut la roca bellugadissa, la cara que tot ho veu, axí com també la cala de les tres fonts, amb el company Josep Maria Bonachí, que jugava de petit per aquesta zona. 

El gener d’enguany, ens explicaven que el 40% de la finca de la Savinosa serà zona verda oberta a la ciutadania i al pavelló central hi anirà un hotel.

Els edificis existents es conservaran en la seva majoria. Dels 9.000 metres quadrats construïts es podrà passar a un màxim de 24.300. La Savinosa i l’Arrabassada s’uniran mitjançant un passeig marítim (al lloc on ara fem el programa) i hi haurà un aparcament a tocar de la via del tren. El consistori haurà de modificar el Pla d’Ordenació Urbana Municipal per tal de tirar endavant el projecte, després de la cessió que es va fer per part de la Diputació. El mur perimetral es tirarà a terra i el camí de ronda obrirà a la ciutadania.

Benvinguts al Pont de Mahoma 129

Facebooktwitter

Deixa un comentari